Месомелачка Bosch MFW68660Месомелачка Bosch MFW68660
Прахосмукачка Bosch BGS5SIL66BПрахосмукачка Bosch BGS5SIL66B
Блендер Bosch MMB43G2BБлендер Bosch MMB43G2B
Блендер Bosch MMB64G6MБлендер Bosch MMB64G6M
Блендер Bosch MMB66G5MБлендер Bosch MMB66G5M
Блендер Bosch MMBH6P6BБлендер Bosch MMBH6P6B
Вакуумен блендер Bosch MMBV625MВакуумен блендер Bosch MMBV625M
Миксер Bosch MFQ4070Миксер Bosch MFQ4070
Хладилник с фризер Bosch KGN39IJEAХладилник с фризер Bosch KGN39IJEA
Хладилник с фризер Bosch KGE39AICAХладилник с фризер Bosch KGE39AICA
Хладилник с фризер Bosch KGV58VLEASХладилник с фризер Bosch KGV58VLEAS
Хладилник с фризер Bosch KGV36VBEASХладилник с фризер Bosch KGV36VBEAS
Хладилник с фризер Bosch KGV39VWEAХладилник с фризер Bosch KGV39VWEA
Хладилник с фризер Bosch KGV36VLEASХладилник с фризер Bosch KGV36VLEAS
Хладилник с фризер Bosch KGN392IDAХладилник с фризер Bosch KGN392IDA
Съдомиялна Bosch SMS46KI01EСъдомиялна Bosch SMS46KI01E
Съдомиялна Bosch SMS46GW01EСъдомиялна Bosch SMS46GW01E
Съдомиялна машина Bosch SPS46IW07EСъдомиялна машина Bosch SPS46IW07E
Сушилня Bosch WTR85T00BYСушилня Bosch WTR85T00BY
Сушилня Bosch WTW85461BYСушилня Bosch WTW85461BY
Сушилня Bosch WTW85461BY
1 38900 лв.1 55899 лв.
Хладилник с фризер Bosch KGN56XIDPХладилник с фризер Bosch KGN56XIDP
Перална машина Bosch WAN24062BYПерална машина Bosch WAN24062BY
Перална машина Bosch WAU24U61BYПерална машина Bosch WAU24U61BY
Перална машина Bosch WAU24T40BYПерална машина Bosch WAU24T40BY
Перална машина Bosch WAV28L90BYПерална машина Bosch WAV28L90BY
Перална машина Bosch WAX32KH1BYПерална машина Bosch WAX32KH1BY
Перална машина Bosch WAU28R60BYПерална машина Bosch WAU28R60BY
Перална машина Bosch WAU28S60BYПерална машина Bosch WAU28S60BY
Перална машина Bosch WAU28PH1BYПерална машина Bosch WAU28PH1BY
Индукционен плот Bosch PIB375FB1EИндукционен плот Bosch PIB375FB1E
Индукционен плот Bosch PUJ631BB1EИндукционен плот Bosch PUJ631BB1E
Индукционен плот Bosch PUE611BB2EИндукционен плот Bosch PUE611BB2E
Индукционен плот Bosch PXX375FB1EИндукционен плот Bosch PXX375FB1E
Индукционен плот Bosch PXE611FC1EИндукционен плот Bosch PXE611FC1E
Индукционен плот Bosch PVS611FB5EИндукционен плот Bosch PVS611FB5E
Индукционен плот Bosch PVS645FB5EИндукционен плот Bosch PVS645FB5E
Индукционен плот Bosch PIE651FC1EИндукционен плот Bosch PIE651FC1E
Индукционен плот Bosch PIF672FB1EИндукционен плот Bosch PIF672FB1E
Индукционен керамичен плот Bosch PVS845FB5EИндукционен керамичен плот Bosch PVS845FB5E
Фурна за вграждане Bosch HBA573BS1Фурна за вграждане Bosch HBA573BS1
Фурна за вграждане Bosch HBA5577S0Фурна за вграждане Bosch HBA5577S0
Фурна за вграждане Bosch HRA5380S1Фурна за вграждане Bosch HRA5380S1
Фурна за вграждане Bosch HBA554ES0Фурна за вграждане Bosch HBA554ES0
Фурна за вграждане Bosch HBA554EB0Фурна за вграждане Bosch HBA554EB0
Фурна за вграждане Bosch HBG5370S0Фурна за вграждане Bosch HBG5370S0