В наличност

Планетарен миксер Gorenje MMC1000RL

MMC1000RLGorenje
Безплатна доставка
59999 лв.
или
Поръчка по телефона
В цената има включен данък на стойност 10000 лв.
Изпрати запитване Добави в любими

Купа с капак.

Купата от неръждаема стомана дава на уреда модерен и елегантен вид и удължава полезния му живот. Прозрачния капак позволява контрол над процеса на миксиране, предотвратява разпръскване на съдържанието и позволява добавяне на съставки по време на процеса. Купата е подходяща за миене в съдомиялна и това прави ежедневната ви работа в кухнята по-лесна.

Четири приставки.

За всички процеси преди печенето.Миксиране, бъркане, месене. Уредът идва с кука за тесто, бъркалка, плоска приставка за разбиване и иновативна флекс приставка. Бъркалката аерира и миксира съставките, когато искате да постигнете мека и пухкава консистенция; куката за тесто ефективно се справя и с най-гъстото тесто; приставката за разбиване ще осигури перфектен крем или деликатно разбита пяна от белтък, а флекс приставката е отлична за деликатни кремови смеси и топинги.

Настройване точно според рецептата.
Изберете между седем степени на скорост, за да изпълните и най-сериозните рецепти. Ще бъдете ефективни във всеки етап на приготвянето - при разбъркване на пандишпанова смес, месене на тесто, разбиване на голямо количество белтъци. Вакуумните крачета осигуряват стабилност на уреда дори при максимална скорост на работа.

Характеристики

  • Мощност, W
    1,000 W
  • Брой скорости
    7
  • Гаранция, м.
    24 месеца

Коментар и оценка за продукта

Добави коментар