Фирма „Тандем компютърс“ ЕООД започва дейността си в началото на 2013 г., а малко по-късно стартира и своя онлайн магазин – mycomputer.bg. Ние се занимаваме изцяло с продажбата на богат асортимент от нова и втора употреба техника – компютри, лаптопи, телевизори, принтери, телефони, таблети, офис техника. Компанията постоянно проследява динамично променящата се среда на новите технологии и едновременно с това обновява продуктовия си каталог. Всички наши клиенти могат да разчитат на внимание и грижа към всяка индивидуална бизнес нужда.

Наред с покупката на нови продукти компанията предлага и много допълнителни услуги като:

·  Инсталация и настройване на лицензиран софтуер;

·  Прехвърляне на информация от стар компютър;

·  Настройване на безжични мрежи;

·  Почистване от вируси;

·  Профилактика на лаптопа;

·  Съвети за правилна работа с лаптопа;

·  Асемблиране на компютри по Ваше желание;

·  Монтаж и инсталиране на нов хардуер в компютър или лаптоп;

·  Ремонт на дефектен хардуер, коригиране на дефектен софтуер;

·  Oбадете се на нашите специалисти и те ще ви помогнат, когато имате проблем;

Всичко изброено по-горе дава на нашите клиенти една сигурна гаранция за дълготрайност и пълна функционалност на закупените продукти.

Каква е нашата мисия?

Работата на „Тандем компютърс“ ЕООД през последните години лежи на няколко основни принципи – отговорност, точност, сигурност, бързина. Можете да ни потърсите, както при избора на нов модел устройство – с най-добрите параметри и привлекателен външен вид, така и при последваща поддръжка и профилактика на същото. Нашият стремеж е да изпълняваме всички поръчки точно, така както са зададени, а също така информацията в сайта ни да бъде винаги максимално актуална и обновена. Можем да се похвалим със сигурност и бързина при извършените доставки. Над 85 % от поръчаните стоки се доставят на следващия работен ден, с изключение на поръчките направени събота и неделя. Работейки с тези темпове, ние си поставяме за цел бърз растеж и разширяване на пазарните позиции, предоставяне на най-новите и търсени модели на пазара на достъпна цена, висока удовлетвореност на нашите клиенти. 

Ние вярваме, че клиентът трябва да се чувства свободен при избора си и затова предлагаме услуги и комплексни решения от последно поколение, които ви дават възможност да получавате повече! Доверете ни се!